Εταιρικές Εγκαταστάσεις

Η Γκάμαρης Θαλαμοτεχνική έχει την έδρα της στο Περιστέρι Αττικής, θέση που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλους τους πελάτες μας και ιδιαίτερα σε σας που θέλετε να επισκεφτείτε την έκθεσή μας .

Το κτίριο του Περιστερίου περιλαμβάνει 150 m² γραφεία, 200 m² έκθεση και 350 m² στα οποία στεγάζεται μια μικρή παραγωγή που αφορά τις μικροεπισκευές για ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελάτών μας.

Οι βασικές μονάδες παραγωγής στεγάζονται σε 2 ανεξάρτητα κτίρια στον Ασπρόπυργο Αττικής, συνολικής επιφάνειας 2320 m². Σε αυτές κατασκευάζονται οι θάλαμοι και οι πόρτες, καθώς επίσης εκεί διατηρούνται το κέντρο διανομής και οι κεντρικοί αποθηκευτικοί χώροι.

Εταιρικές Εγκαταστάσεις
Εταιρικές Εγκαταστάσεις

Η παραγωγική διαδικασία της Γκάμαρης Θαλαμοτεχνική πραγματοποιείται με πλήρεις και σύγχρονες μονάδες, αποτελούμενες από ψηφιακά καθοδηγούμενες εργαλειομηχανές (CNC – PUNCHING MACHINES) καθώς και από άλλα σύγχρονα μηχανήματα κατεργασίας λαμαρίνας όπου παράγονται όλα τα ενδιάμεσα προϊόντα για την κατασκευή θαλάμων απλών, πανοραμικών και φορτίων, καθώς και των ημιαυτομάτων θυρών.

Η λειτουργία και ο χειρισμός των μηχανημάτων αυτών από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εξασφαλίζει την παραγωγή προϊόντων υψηλής ακρίβειας σε σύντομους χρόνους βελτιώνοντας παράλληλα την τιμή και την ποιότητα προς όφελος του πελάτη. Η συναρμολόγηση, η συσκευασία και η φόρτωση γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ξεχωριστό για κάθε προϊόν, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή λειτουργία των γραμμών παραγωγής.